Опрема Детали

Omnitronic MCD-2004 4-Channel Amplifier


20200 ден

331.15 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 350 W 1/8 power
Volts: 4 x 250 W RMS (8 ohms)
Hz: 230 V AC, 50 Hz
Kg: 7.55 kg
Code: 10452411