Опрема Детали

HICON Jack plug 6.3 mono 90° HI-J63MA05


120 ден

1.97 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Kg: 0.02 kg
Code: 30200659